- (για πρόσωπο) που λέει την αλήθεια, που εκφράζει τις πραγματικές σκέψεις και συναισθήματά του
- (για ενέργεια) που εκφράζει τις πραγματικές σκέψεις και συναισθήματα κάποιου
Η ειλικρίνεια είναι η πλέον θαρραλέα μορφή της τόλμης. Μωμ Ουίλλιαμ
Τολμάμε και προβάλλουμε πραγματικές - κρυμμένες αλήθειες & ότι άλλο αξίζει να γνωρίζετε...

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Είμαστε ήδη σχεδόν στα μέσα της χρονιάς και πλησιάζουμε την ημερομηνια της 21ης Δεκεμβρίου του 2012, όπου ο πλανήτης μας θα ευθυγραμιστεί με τον Ήλιο και με το κέντρο του Γαλαξία μας, όπου εκεί σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει Μαύρη Τρύπα.

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, ούτε καν το φως. 


Αν μπορούσαμε να συμπιέσουμε τη Γη μας ολόκληρη στο μέγεθος ενός κερασιού, θα την είχαμε μετατρέψει σε μία «μαύρη τρύπα».

Εκτός αυτού, την ημέρα εκείνη, το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος (δλδ η ελειπτική τροχιά που σχηματίζεται από την κίνηση του ηλιακού μας συστήματος γύρο από το κέντρο του γαλαξία μας και μία περιφορά του διαρκεί 25920 χρόνια) θα βρεθεί κάθετο με το επίπεδο του γαλαξιακού ισημερινού και θα σχηματίσει τον λεγόμενο "σταυρό", πολύ κοντά όμως στο κέντρο του γαλαξία. Το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος, έτμησε τον γαλαξιακό ισημερινό στις 11/11/2011 !!!

Εξ αιτίας λοιπόν αυτού του φαινομένου και της ευθυγραμμίσεως που προανέφερα, πιθανόν να δημιουργηθούν ισχυρότατα βαρυτικά πεδία τα οποία κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να πει τι μπορεί να δημιουργήσουν στον πλανήτη μας, καθόσον το προηγούμενο παρόμοιο γεγονός έλαβε χώρα πριν 25920 χρόνια και όπως καταλαβαίνουμε ουδέν γραπτό υπάρχει εκείνης της εποχής !!!!

Πάντως οι Μάγιας ,που πρώτοι αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό, μίλησαν για "τέλος εποχής" και όχι για καταστροφή του κόσμου, όπως πολλοί διατείνονται.

Η τρέχουσα εποχή σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας ξεκίνησε με το πρώτο της Μπακτούν (5125 χρόνια) στις 11/08/3114 πΧ και τελειώνει με το 13ο Μπακτούν στο χειμερινό ηλιοστάσιο,δηλαδή στις 21 /12/2012 και ώρα Γκρίνουιτς 11:11 (13:11 ώρα Ελλάδος) και μάλιστα όπως λένε οι Μάγιας, περιμένουν εκείνη την ημέρα, την επιστροφή των θεών τους !!!


Από σύγχρονους μελετητές λέγεται ότι θα γίνει μια βαθιά αλλαγή στην πνευματικότητα της ανθρωπότητας και ότι ο πλανήτης μας θα περάσει στην 5η διάσταση !!! 

Ίδωμεν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website analysis