- (για πρόσωπο) που λέει την αλήθεια, που εκφράζει τις πραγματικές σκέψεις και συναισθήματά του
- (για ενέργεια) που εκφράζει τις πραγματικές σκέψεις και συναισθήματα κάποιου
Η ειλικρίνεια είναι η πλέον θαρραλέα μορφή της τόλμης. Μωμ Ουίλλιαμ
Τολμάμε και προβάλλουμε πραγματικές - κρυμμένες αλήθειες & ότι άλλο αξίζει να γνωρίζετε...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Η ΝΔ!

Λίγες μόνο ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, και τα ντόπια και ξένα επιτελεία υποστήριξης των μνημονίων έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσομαύρης προπαγάνδας και κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού προκειμένου να αποσπάσουν μια φοβική ψήφο υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και των δυνάμεων που στηρίζουν τις αντιδραστικές και αντιλαϊκές πολιτικές της αδιέξοδης και σκληρής λιτότητας.

Πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα μας σε μια προωτοφανή ανθρωπιστική κρίση που ισοπεδώνει ολόκληρη την κοινωνία και τον οδηγεί στον τελειωτικό αφανισμό.

Η κυβέρνηση Μέρκελ, μέσω του πρακτορείου Reuters δεν διστάζει να μας στέλνει τελεσίγραφα, οτι ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, μία τελευταία ευκαιρία θα δοθεί στη νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. 

Μάλιστα ορίζουν και το χρονικό περιθώριο που θα έχει αυτή η κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει το καθ' υπόδειξή τους πρόγραμμα για την οικονομία της χώρας: «Θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση. Εάν δεν εφαρμοσθεί στο ακέραιο, τότε το παιχνίδι τελείωσε», δήλωσε με θράσος Γερμανός αξιωματούχος.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύεται μελέτη της Eurobank που υποδεικνύει την παραμονή της Ελλάδας στην νομισματική ένωση, απειλώντας και τρομοκρατώντας ότι ενδεχόμενη έξοδος από το ευρώ θα οδηγούσε τη χώρα σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ τώρα φυσικά γνωρίζουμε με απόλυτη ακρίβεια οτι οι μικρομεσαίοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νεολαίοι, οδηγούνται στον γκρεμό, σε μια κοινωνία χωρίς παρόν και μέλλον.

Συγκεκριμένα, στην τριμηνιαία της έκδοση «Global Economic & Market Outlook», η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Προβλέψεων της Eurobank υποστηρίζει ότι η επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα δε θα έλυνε τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, των οποίων η αντιμετώπιση θα εξακολουθούσε να απαιτεί επίπονες διαρθρωτικές αλλαγές σε ένα δυσμενέστερο οικονομικό περιβάλλον.

Φυσικά η έξοδος από το ευρώ είναι το σημείο γύρω από το οποίο περιστρέφεται ολόκληρη η συκοφαντική και διαστρεβλωτική προπαγάνδα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που οι μέχρι σήμερα πολιτικές επιλογές τους μας έφεραν στο απόλυτο αδιέξοδο.

Έτσι, τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, παραποιώντας δηλώσεις στελεχών του, επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως τη δύναμη της καταστροφής, ενώ την ίδια ώρα, παρουσιάζουν σε εκτεταμένα ρεπορτάζ αμφίβολης εγκυρότητας οικονομικές αναλύσεις, που εξυπηρετούν κερδοσκοπικά funds και όχι την κοινωνία.

Ο ελληνικός δεν πρέπει να φοβηθεί, δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί και να υποκύψει σε εκβιασμούς. 
Να λειτουργήσουμε σαν ελεύθεροι πολίτες μιας δημοκρατικής και κυρίαρχης χώρας.

Στις 17 Ιουνίου να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη
Στις 17 Ιουνίου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην αυτοδιάθεση και να ορίσουμε εμείς το μέλλον μας.

Κανένας τρομοκρατικός εκβιασμός να μην περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website analysis